Leliemagazine

Agathos hulpverlening

Agathos hulpverlening

Agathos helpt jongeren, kinderen, volwassenen en gezinnen die vast (dreigen te) lopen. Hulp en begeleiding die bij u past!

Leliemagazine

Wat is volgens onze cliënten liefdevolle zorg? Wat bezielt de medewerkers van Lelie zorggroep? Wat zijn de laatste ontwikkelingen in de organisatie? U leest het in het Lelie magazine. Dit magazine verschijnt tweemaal per jaar en staat vol met interessante artikelen over de zorg, onze identiteit en onze medewerkers.

 

Verbinding

Het zevende Lelie magazine verscheen rond 16 juni 2017. Het thema van dit magazine: Verbinding. Op de voorkant een foto van een van onze cliënten: mevrouw Hoekstra. Zij was het stralende middelpunt tijdens een fotosessie waar zij samen met tien van onze medewerkers en haar dochter poseerde voor een foto in dit Lelie magazine. Als een vorstin zat zij op haar rolstoel tussen de mensen die dagelijks werk maken van goede zorg voor haar, in een van onze verpleeghuizen. Verbinding zichtbaar op een foto! In het magazine komen mevrouw Hoekstra en haar dochter en alle zorgverleners van mevrouw Hoekstra aan het woord.
Daarnaast komt in dit Lelie magazine specialist ouderengeneeskunde Gerrit Nieuwenhuis aan het woord. Hij zoekt altijd verbinding met zijn cliënten: "Het kan niet zo zijn dat iemand niemand heeft," zegt hij. En Petrina Wols vertelt over haar werk als hulp bij huishouden: “Voor sommige cliënten ben ik degene in hun leven die ze het vaakst zien. We bouwen een band op en ik kan echt iets voor hen betekenen”.  Verder in het magazine: de wijk in met een wijkverpleegkundige, met z'n allen aan 't werk voor goede zorg, verbinding tussen jong en oud, een column van Gert-Jan Segers van de ChristenUnie, cliënten in de bloemetjes en het gedachtegoed van mevrouw Bien van den Brink-Tjebbes.

Lees het magazine

Bent u nieuwsgierig geworden? Bestel gratis een papieren exemplaar via www.leliezorggroep.nl/magazine

Heeft u tips of suggesties voor het magazine? Mail dan naar leliemagazine@leliezorggroep.nl

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 26 40 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.