Agathos en Curadomi werken dicht bij cliënten met kantoor in Opheusden

Vader zoon

Agathos en Curadomi werken dicht bij cliënten met kantoor in Opheusden

Curadomi thuiszorg en Agathos hulpverlening openen dinsdag 6 maart hun nieuwe kantoor in multifunctioneel centrum De Reigerhof aan de Dokter G. van Empelstraat in Opheusden.

Door het openen van een kantoor in Opheusden willen Curadomi thuiszorg en Agathos toegankelijker zijn voor iedereen die zorg of hulp nodig heeft, voor mantelzorgers en voor andere zorgverleners en verwijzers. Momenteel heeft het kantoor nog geen vaste dagelijkse openingstijden, maar als het stoepbord buiten staat, betekent het dat u van harte welkom bent om binnen te lopen en uw vragen te stellen. In de toekomst willen de beide organisaties de ruimte ook gebruiken voor workshops of lezingen over thema's rondom zorg en hulpverlening.

Belangstellenden zijn van harte welkom bij de opening van het kantoor. De inloop is om 15.30 uur en om 16:00 uur wordt het kantoor officieel geopend door twee van onze cliënten. Daarna zullen de wethouder van Opheusden, mr. R.W. Benschop en de regiodirecteur van Curadomi Thuiszorg en Agathos, de heer P. van Steenselen een korte toespraak houden. Bij deze feestelijke opening is er een springkussen voor de kinderen en een kleurwedstrijd. Na de officiele opening kunt u tot 18:00 uur onder het genot van een hapje en drankje kennismaken met medewerkers van Curadomi thuiszorg en Agathos hulpverlening.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.