Ons team | Agathos hulpverlening

begeleider en kind

Ons team

Ons team staat graag voor u klaar om u te helpen bij verschillende hulpvragen en problemen waar u tegen aan kunt lopen  in het dagelijks leven. Wij komen bij u thuis en werken vraaggericht, gezinsgericht en oplossingsgericht en sluiten aan bij uw levensovertuiging. Afhankelijk van de hulpvraag hanteren wij verschillende methodieken waaronder: geweldloos verzet, oplossingsgerichte vraagstellingsmethode, cognitieve gedragstherapeutische methodieken en autismebegeleiding.

Voor wie
Intensieve ambulante hulpverlening kan worden geboden aan volwassenen, ouders, kinderen, jongeren of aan het hele gezin. Denk hierbij aan ondersteuning in de opvoeding van bijvoorbeeld kinderen met ADHD, PDD-NOS of autisme. Ook zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van volwassenen met sociaal-emotionele of psychiatrische problematiek. Bijvoorbeeld als u als volwassene niet goed in uw vel zit zoals bij depressie of burn-out, of als u tegen dingen aanloopt die u in het dagelijks leven belemmeren zoals problematiek gerelateerd aan autisme, borderline, stemmingswisselingen, eetstoornissen, schizofrenie enzovoorts.

Hoe werken wij
Zoals gezegd werken wij vanuit uw thuissituatie. In specifieke gevallen kunnen afspraken ook bij ons op kantoor plaatsvinden. In gesprekken met een hulpverlener wordt uw hulpvraag verhelderd en stellen we samen een plan op om toe te werken naar het gewenste doel.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.