Aanmelden | Agathos hulpverlening

Agathos hulpverlening

Agathos hulpverlening

Agathos helpt jongeren, kinderen, volwassenen en gezinnen die vast (dreigen te) lopen. Hulp en begeleiding die bij u past!

Aanmelden

Om hulpverlening van ons te krijgen kunt u contact opnemen met uw gemeente: het WMO-loket (voor volwassenen) of het Jeugdloket (voor jeugdigen). U kunt hier een beschikking aanvragen om begeleiding van Agathos te ontvangen. Een consulent van de gemeente gaat met u in gesprek om vast te stellen of de hulpverlening of begeleiding van Agathos passend is. Daarvoor is het nodig dat Agathos een contract heeft met uw gemeente. In het overzicht contracten gemeenten kunt u controleren of dit het geval is.
Welke beschikking u krijgt is afhankelijk van uw hulpvraag. Om in aanmerking te komen voor de begeleiding hoeft u geen officiële diagnose te hebben. Ook kunnen wij werken op basis van een PGB of een particuliere overeenkomst.

Contact

Wilt u vooraf met ons overleggen of heeft u vragen over ons aanbod? We horen het graag. U kunt hiervoor contact opnemen met ons hoofdkantoor of met de locatie in uw buurt. U kunt ons ook mailen via agathos@leliezorggroep.nl.

Wachttijd

Agathos Hulpverlening heeft geen wachtlijst.

Financiering

Bij een beschikking voor jeugdigen zijn voor u geen kosten aan de hulpverlening / begeleiding verbonden.
Bij een beschikking voor volwassenen wordt in de meeste gemeenten een eigen bijdrage gevraagd. Op www.hetcak.nl kunt u hierover meer lezen.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.