Webinar 16 februari | Ontdek de hulpverlening

Webinar 16 februari | Ontdek de hulpverlening

Webinar 16 februari | Ontdek de hulpverlening

Scrol naar beneden of klik hier om het webinar terug te kijken.

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken als ambulant hulpverlener bij Agathos? Overweeg je een overstap? Of ben je net afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende baan? Meld je dan aan voor het gratis webinar ‘Ontdek de hulpverlening’ op 16 februari om 19.30 uur.

Ambulant hulpverleners Ellen van Vuuren en Rozanne van der Spek vertellen tijdens het webinar meer over de veelzijdigheid van hun werk bij Agathos. Ze werken met jongeren, gezinnen en volwassenen, en hebben ook ervaring met de ambulante hulpverlening binnen het onderwijs. De mogelijkheden zijn eindeloos. Agathos hulpverlening biedt intensieve hulpverlening die bestaat uit begeleiding, ontwikkelen van vaardigheden, inzicht geven in eigen problematiek, opvoedondersteuning en andere vormen van ondersteuning en begeleiding. We geven graag een kijkje in de keuken van Agathos hulpverlening. Wat doe je allemaal als hulpverlener, waar krijg je mee te maken en hoe is het om te werken bij Agathos?

Benieuwd naar het antwoord op deze vragen? Meld je snel aan voor het webinar via www.agathos-hulpverlening.nl/webinar

Praktische informatie webinar

Webinar: Ontdek de hulpverlening
Datum en tijd: 16 februari van 19.30 tot 20.30 uur
Sprekers: Ellen van Vuuren en Rozanne van der Spek, hulpverleners bij Agathos hulpverlening (onderdeel van Lelie zorggroep)
Kosten: gratis
Aanmelden viaagathos-hulpverlening.nl/webinar


 Webinar terugkijken

‘Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg’, dat vindt Rozanne belangrijk bij het opbouwen van een vertrouwensband met haar cliënten. Rozanne van der Spek en Ellen van Vuuren vertelden op 16 februari tijdens het webinar over hun werk als ambulant hulpverlener bij Agathos.

Benieuwd naar het hele verhaal van Rozanne en Ellen? Bekijk hier het webinar:


 

 

Agathos hulpverlening werkt door het hele land en is regelmatig op zoek naar enthousiaste professionals. Direct al onze vacatures zien? Kijk op www.werkenbijagathos.nl.


Agathos thuiszorg, Agathos hulpverlening, Curadomi thuiszorg en Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn maken deel uit van Lelie zorggroep. Lelie zorggroep biedt zorg- en hulpverlening aan iedereen die dat nodig heeft. Dagelijks werken we, vanuit christelijke uitgangspunten, met veel gemotiveerde medewerkers aan Zorg Thuis, Zorg in onze huizen en Hulpverlening.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.