Ons team | Agathos hulpverlening

Teamfoto Hardinxveld

Ons team

Wie zijn wij?
Een enthousiast, betrokken, eerlijk en resultaatgericht team. Wij staan graag voor u klaar om samen met u op zoek te gaan naar de vorm van hulpverlening die het beste bij u past. We werken vanuit een christelijke levensovertuiging en bieden onze diensten aan iedereen met een hulpvraag, ongeacht levensovertuiging.

Wat doen wij?
Intensief ambulante hulpverlening heeft als doel uw zelfredzaamheid te vergroten. Deze vorm van begeleiding sluit nauw aan bij de leer- en ontwikkelmogelijkheden van u en, wanneer hier sprake van is, van uw gezin. De hulpverlening is vooral gericht op het aanleren van praktische vaardigheden en het aanreiken van handvatten. Hierbij maken wij gebruik van verschillende methodieken en spellen. Elke drie maanden evalueren we de doelen en stellen we deze zo nodig bij. Het aanvragen van indicaties bij de gemeenten valt ook binnen ons takenpakket.

Waar zijn wij werkzaam?
Wij zijn werkzaam in de regio Gorinchem, Molenlanden, Leerdam, Zaltbommel, Hardinxveld-Giessendam en Zederik.  Wilt u weten of we ook hulp in uw woonplaats bieden of wilt u direct hulp aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

De ervaring van...

Mirjam: Bij Mirjam is de diagnose Borderline Persoonlijkheidsstoornis gesteld. Samen met de psychiater van Mirjam begeleidt de hulpverlener van Agathos haar. Mirjam ervaart nu meer stabiliteit in haar leven en is beter in staat hoe ze met moeilijke situaties kan omgaan.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.