Terugblik workshop Week van de Opvoeding

Terugblik workshop Week van de Opvoeding

Terugblik workshop Week van de Opvoeding

In de week van de opvoeding hebben twee collega's uit Rayon Midden Nederland een workshop gegeven rondom het thema "Gescheiden... Hoe help ik mijn kind nu verder?" 

Deze workshop werd gegeven in het inloophuis 'Thuis in Zuid' in samenwerking met het Centrum van Jeugd en Gezin en met Stichting Ontmoeting.

Mede onder begeleiding van een senior ambulant hulpverlener en een jeugdhulpverlener van Agathos hebben ouders rondom dit thema ervaringen gedeeld en tips uitgewisseld.  Eén van de collega's die aanwezig was vertelt " Wat bij het bespreken van dit thema duidelijk werd is dat het soms ingewikkeld kan zijn om je kind te begeleiden wanneer het contact tussen de ouders moeizaam verloopt. Of wanneer de andere ouder de afspraken niet nakomt. Je hebt te dealen met je eigen emoties en dit kan een juiste pedagogische aanpak in de weg staan. We hebben prakische handvatten gegeven rondom dit thema en kijken met elkaar terug op een waardevolle bijeenkomst!".

Heeft u ook interesse in een workshop of voorlichting rondom een thema naar eigen keuze van onze hulpverleners van Agathos binnen uw gemeente, school of kerk? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.