Vacature Intensief ambulant jeugdhulpverlener Veenendaal/Betuwe

Vacature Intensief ambulant jeugdhulpverlener Veenendaal/Betuwe

Vacature Intensief ambulant jeugdhulpverlener Veenendaal/Betuwe

Intensief ambulant jeugdhulpverlener Veenendaal/Betuwe

16 uur per week

Hier ga je werken
Agathos hulpverlening, onderdeel van Lelie zorggroep, geeft kleur en ruimte aan christelijke zorg in Nederland.
Wij bieden liefdevolle hulpverlening waarin wij in verbinding dicht bij onze cliënten willen staan. Wij willen met daadkracht uitstralen waar wij voor staan. Dat doen wij vanuit de reformatorische identiteit en vanuit ons hart. Daarom bieden wij hulpverlening die past bij onze cliënten én medewerkers.

Voor ons team in Veenendaal/Betuwe zoeken wij jou!


Dit is wat je gaat doen
Als intensief ambulant jeugdhulpverlener bied je hulp en begeleiding aan kinderen, jongeren en hun netwerk in multi-complexe situaties. Je krijgt te maken met problematiek zoals vechtscheidingen, kindermishandeling en/of multi-probleem gezinnen waarin jou (opvoed-) ondersteuning en begeleiding gevraagd wordt. Als ambulant jeugdhulpverlener ben je aanwezig bij de cliënt thuis. Je werkt nauw samen met andere hulpverleningsinstanties en gemeenten.

Je werkt proactief, signaleert wat je cliënt nodig heeft en past jouw begeleiding hier op aan. Daarbij zet je in op de versterking van het netwerk en de eigen kracht van de hulpvrager. Veiligheid staat voor jou hoog geprioriteerd en je pakt waar nodig de regie in complexe casussen. Je bent verantwoordelijk voor een goede dossiervoering.
Je ondersteunt je collega`s in de begeleiding van de jeugdige en het (gezins-)systeem en je draagt zorg voor overleg met andere betrokken hulpverlener(s). Als jeugdhulpverlener werk je veel zelfstandig maar we zoeken tevens een teamplayer, iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het werkproces en professionalisering van het team. Verder ben je sociaal zeer sterk en vul je ons team met jouw talenten.

Het werkgebied is Veenendaal/Betuwe. De uren zijn in overleg uit te breiden. Een combinatie met één van de andere vacatures in de regio is mogelijk.


Dit verwachten wij van jou
• Minimaal in het bezit van een hbo-diploma social work, pedagogiek of andere relevante hbo-opleiding. Ook ben je geregistreerd in het Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ).
• Je hebt een aantal jaar ervaring met het werken in de ambulante hulpverlening en je hebt affiniteit en ervaring met het werken met gezinnen.
• Je kunt goed zelfstandig werken.
• Je werkt in een zelfsturend team, je neemt hierin een actieve rol door je verantwoordelijkheid te nemen in teamtaken.
• Je bent woonachtig in het werkgebied en in het bezit van een auto.

Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent je in de reformatorische identiteit van onze organisatie en leeft en werkt vanuit deze overtuiging.


Dit mag je van ons verwachten
• Werk mét waardering in een topteam.
• We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT binnen schaal 50 (min. € 2.554,98 - max. € 3.707,64 per maand op basis van een 36-urige werkweek). Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering.
• De mogelijkheid om werk en privé goed op elkaar af te stemmen.
• Via ons personeelsvoordeelprogramma “weg na het werk” krijg je kortingen op leuke uitjes en producten.
• Vanuit Lelie zorggroep wordt ingezet op een vast contract bij gebleken geschiktheid en vandaaruit bieden wij mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.


We kijken uit naar je sollicitatie!

Voor meer informatie over de vacature kan je bellen naar Arja Evers, teamcoördinator, te bereiken op: 06-12855872

Het opvragen van referenties is een standaard onderdeel van onze sollicitatieprocedure.
Verder vragen wij een verklaring omtrent gedrag (VOG) en doen wij een check in het waarschuwingsregister zorg en welzijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.