Vacature Intensief ambulant jeugdhulpverlener

Vacature Intensief ambulant jeugdhulpverlener

Vacature Intensief ambulant jeugdhulpverlener

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Kom jij bij ons enthousiaste en betrokken team? Lees snel verder.

Hier ga je werken:

Agathos hulpverlening, onderdeel van Lelie zorggroep, geeft kleur en ruimte aan christelijke zorg in Nederland.
Wij bieden liefdevolle hulpverlening waarin wij in verbinding dicht bij onze cliënten willen staan. Wij willen met daadkracht uitstralen waar wij voor staan. Dat doen wij vanuit de reformatorische identiteit en vanuit ons hart. Daarom bieden wij hulpverlening die past bij onze cliënten én medewerkers. Wij bieden hulpverlening aan iedereen (ongeacht identiteit) als er sprake is van een passende hulpvraag.
Onze hulpverlening bestaat uit intensieve begeleiding, ontwikkelen van vaardigheden, inzicht geven in eigen problematiek, opvoedondersteuning en andere vormen van ondersteuning en begeleiding. Afhankelijk van de hulpvraag variërend van korte, enkelvoudige tot complexe hulpverleningstrajecten.

Wij zoeken voor het IAH-team in regio Midden-Nederland een intensief ambulant jeugdhulpverlener voor 16 – 24 uur per week. Wij zijn een betrokken en enthousiast team en werken met 10 jeugdhulpverleners, verdeeld over de hele regio en zijn onderdeel van het grote ambulante team met (senior)intensief ambulant hulpverleners (IAH). Werkgebied: regio Veenendaal/Ede/Barneveld

Dit is wat je gaat doen:

Als intensief ambulant jeugdhulpverlener bied je hulp en begeleiding aan kinderen, jongeren en hun netwerk in multi-complexe situaties. Je krijgt te maken met problematiek zoals vechtscheidingen, kindermishandeling en/of multi-probleem gezinnen waarin jou (opvoed-) ondersteuning en begeleiding gevraagd wordt. Als ambulant jeugdhulpverlener ben je aanwezig bij de cliënt thuis. Je werkt nauw samen met andere hulpverleningsinstanties en gemeenten.

Je werkt proactief, signaleert wat je cliënt nodig heeft en past jouw begeleiding hier op aan. Daarbij zet je in op de versterking van het netwerk en de eigen kracht van de hulpvrager. Veiligheid staat voor jou hoog geprioriteerd en je pakt, waar nodig, de regie in complexe casussen. Je bent verantwoordelijk voor een goede dossiervoering.
Je ondersteunt je collega`s in de begeleiding van de jeugdige en het (gezins-)systeem en je draagt zorg voor overleg met andere betrokken hulpverlener(s). Als jeugdhulpverlener werk je veel zelfstandig maar we zoeken tevens een teamplayer, iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het werkproces en professionalisering van het team. Verder ben je sociaal zeer sterk en vul je ons team met jouw talenten.

Dit verwachten wij van jou:


• Minimaal in het bezit van een hbo-diploma social work, pedagogiek of andere relevante hbo-opleiding.
• Je bent geregistreerd in het Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ).
• Je hebt een aantal jaar ervaring met het werken in de ambulante hulpverlening en je hebt affiniteit en bij voorkeur ervaring met het werken met gezinnen.
• Je kunt goed zelfstandig werken.
• Je bent op woensdag of vrijdag en minimaal één avond beschikbaar.
• Je werkt in een zelfsturend team, je neemt hierin een actieve rol door je verantwoordelijkheid te nemen in teamtaken.
• Je bent woonachtig in het werkgebied en in het bezit van een auto.

Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent je in de reformatorische identiteit van onze organisatie en leeft en werkt vanuit deze overtuiging.

Dit mag je van ons verwachten:

• Werk mét waardering in een topteam.
• We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT binnen schaal 50 (min. € 2.863,68 - max. € 3.942,98 per maand op basis van een 36-urige werkweek). Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering.
• De mogelijkheid om werk en privé goed op elkaar af te stemmen.
• Wij bieden mogelijkheden tot het volgen van interne scholingen en je krijgt inhoudelijke ondersteuning van een coach.
• Wij hebben de intentie om jou, bij goed functioneren, na een jaar een vast contract aan te bieden.

Solliciteren

We kijken uit naar je sollicitatie!
Heb je nog inhoudelijke vragen? Bel dan naar Arja Evers, teamcoördinator, via 06-12855872 (maandag t/m donderdag)
Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze afdeling werving via 06-83911732 of via werving@leliezorggroep.nl

Het opvragen van referenties is een standaard onderdeel van onze sollicitatieprocedure.
Verder vragen wij een verklaring omtrent gedrag (VOG).
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.