Agathos Capelle midden in de wijk met nieuw kantoor

Agathos Capelle midden in de wijk met nieuw kantoor

Agathos Capelle midden in de wijk met nieuw kantoor

Dinsdag 8 januari opende Agathos haar nieuwe kantoor in Capelle aan den IJssel. De nieuwe uitvalsbasis van de medewerkers in de thuiszorg en hulpverlening ligt midden in de wijk. Dat betekent dichtbij de cliënt en andere aanbieders van zorg- en welzijn.

Vanuit de locatie aan De Linie in Capelle aan den IJssel werken nu de teams verpleging en verzorging, ambulante hulpverlening en hulp bij huishouding. Dicht bij het centrum van Capelle, met in het gebouw diverse andere welzijnsorganisaties, en in hetzelfde gebouw het Centrum voor Jeugd en Gezin, zit Agathos nu waar het graag is: in de lokale samenleving.

Vooruitgang

Omdat het hoofdkantoor van Lelie zorggroep, waar Agathos onderdeel van is, onlangs verhuisde van Capelle naar Rotterdam, moesten de teams die in Capelle en omgeving werkzaam zijn op zoek naar een nieuw onderkomen. “We zijn blij dat we op zo’n centrale plek terecht zijn gekomen. Vergeleken met ons vorige kantoor op het industrieterrein Wormerhoek zijn we er qua ligging op vooruit gegaan”, zegt regiomanager Emelia van de Voorde die een toespraak hield. Hierna opende het echtpaar de Kok de nieuwe kantoorlocatie door symbolisch een lint los te knopen. Mevrouw De Kok is al vijf jaar cliënt bij Agathos. Bij de opening waren vele medewerkers van Agathos, cliënten en medewerkers van collega zorg- en welzijnsaanbieders aanwezig.

Vanuit dit kantoor willen de medewerkers ook dit jaar weer goede en passende zorg bieden aan cliënten uit Capelle en de Krimpenerwaard.

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.