Kerkenraden en diaconieën op bezoek bij De Reling Gouda

Kerkenraden en diaconieën op bezoek bij De Reling Gouda

Kerkenraden en diaconieën op bezoek bij De Reling Gouda

Op 20 maart opende de Reling haar deur om kerken uit Gouda en omgeving te bedanken. We blikken terug op een waardevolle ontmoeting tussen de kerken, onze jongeren, het bestuur van de Reling en het team. De avond was gevuld met een programma waarbij zowel het bestuur van Stichting de Reling, de jongeren als het team aan het woord zijn geweest.

Wat meer dan 25 jaar geleden is ontstaan door de steun van kerken, bestaat nu nog steeds en dat mede door de (financiële) steun van de kerken. Dat vinden wij bijzonder!

Warm welkom van jongeren

De enthousiaste jongeren van de Reling waren bereid om de gasten een kijkje in hun opgeruimde kamers te geven. Onze jongeren zijn trots en dankbaar dat ze op de Reling mogen wonen en ontwikkelen. Er zijn hierdoor mooie gesprekken ontstaan met de aanwezigen. Het is duidelijk zichtbaar geworden wat een beetje aandacht al voor positieve uitwerking kan hebben. Een veel gehoorde uitspraak deze avond was: “Wat bijzonder dat de jongeren zo’n bereidheid tonen en met zoveel enthousiasme willen vertellen over hun verblijf.”

We hebben door deze avond gezien en bevestigd gekregen hoe waardevol de aandacht is voor je medemens, met name voor onze  jongeren. Kerken hebben ervaren hoe zinvol hun (financiële) bijdrage is. Als De Reling zijn wij dankbaar voor een geslaagde avond en hopen voor de toekomst op een blijvende en prettige samenwerking.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.