Estafettegezinnen

Werken met waardering, dat doen we bij Agathos. Beleef mee hoe we waardering brengen bij onze collega's!

Stap in de bus!

Agathos hulpverlening

Agathos hulpverlening

Agathos helpt jongeren, kinderen, volwassenen en gezinnen die vast (dreigen te) lopen. Hulp en begeleiding die bij u past!

Estafettegezinnen

Gezinnen leren van elkaar

Het gezinsleven kent soms ook lastige periodes. U kunt dan steun van professionals goed gebruiken. Na verloop van tijd gaat u merken dat u de situatie beter beheerst. U hebt veel geleerd en u bent heel wat ervaringen rijker. U kunt, als ervaringsdeskundige, andere gezinnen in soortgelijke situaties helpen. Vooral met praktische oplossingen. Agathos koppelt gezinnen die bij elkaar in de buurt wonen aan elkaar zodat het ene gezin kan leren van de ervaringen die het andere gezin heeft opgedaan.

Hoe werkt het?

Het werkt als een estafetteloop. U geeft het stokje, dat is de ervaring die u als gezin zelf hebt opgedaan, door. U wordt voor een vooraf afgesproken periode aan een ander gezin gekoppeld. Dat ‘startgezin’ ontvangt op dat moment begeleiding van Agathos. U vervangt dus de professional niet, maar u vult, vanuit de praktijk, aan.

Startgezin

Wilt u als gezin in contact komen met een ander gezin dat in dezelfde soort situatie heeft gezeten als u nu? Om ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren? Dan is meedoen aan Estafettegezinnen iets voor u!

Koploopgezin

Bent u als gezin weleens door een lastige periode gegaan en daar weer uit gekomen? Wilt u als gezin in contact komen met een ander gezin, om zo eigen ervaringen in te zetten om anderen te helpen? Dan is meedoen aan Estafettegezinnen iets voor u!

Meer informatie over wat u kunt verwachten en wat het u kan opleveren vindt u in de flyer Estafettegezinnen.

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.