Lotgenotencontact Rouw, voor weduwen / weduwnaren

begeleider en volwassene

Lotgenotencontact Rouw, voor weduwen / weduwnaren

Het verlies van een partner is zeer ingrijpend. Je leven staat op zijn kop. Contact met lotgenoten kan dan steunend zijn. Dit kan door middel van de 'Whats’app groep Lotgenoten Rouw'. Je kunt hier in contact komen met andere vrouwen of mannen die hun partner hebben verloren.
Wie rouwt, doet dat op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Maar iedereen heeft te maken met verdriet en praktische vragen. De herkenning, erkenning en steun die juist lotgenoten elkaar kunnen geven helpen je stap voor stap de weg vooruit te vinden.

In de groep begrijpen we elkaar wél
Weduwen en weduwnaren die deelnemen aan een whatsapp groep zeggen daarover: ‘buitenstaanders begrijpen ons niet, in de groep begrijpen wij elkaar wel’! ‘Fijn dat er een plek is waar we onze vragen kunnen delen’. ‘Na whats app contact hebben we weer nieuwe energie’. ‘Het is zo ongedwongen, een paar dagen geen zin om te appen, geen probleem’.

Praktische informatie
Een whats’app groep bestaat uit 4 – 8 lotgenoten. De whats'appgroepen worden door Agathos hulpverlening gefaciliteerd. Dat wil zeggen dat Agathos deelnemers bij elkaar brengt, vanaf dat moment draait de whats'appgroep zelfstandig verder. Aanmelden voor een whats’app groep kan via het aanmeldformulier.
Binnen een week na het invullen van het aanmeldformulier ontvang je per e-mail een persoonlijke bevestiging van ons.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan een whatsappgroep.

 

 

 

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.