Ons hulpaanbod | Agathos hulpverlening

eHealth toepassingen

Agathos zet eHealth toepassingen zoals beeldbellen in voor de ambulante hulpverlening.

Bekijk het filmpje over eHealth

Ons hulpaanbod

Zoekt u of zoek jij ondersteuning of begeleiding als je 't zelf even niet meer weet? Agathos hulpverlening biedt in verschillende gemeenten in Twente hulp aan kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen.

Wij bieden intensieve hulpverlening die bestaat uit begeleiding, ontwikkelen van vaardigheden, inzicht geven in eigen problematiek, opvoedondersteuning en andere vormen van ondersteuning en begeleiding. De begeleiding varieert van een 'steuntje in de rug' tot een intensief hulpverleningstraject. Ons uitgangspunt is altijd uw situatie en de mogelijkheden en vaardigheden die u hebt.

Wij geloven in de meerwaarde van een brede aanpak. We combineren onze professionele hulpverlening dan ook graag met de inzet van mantelzorgers, familie en vrijwilligers uit de (kerkelijke) omgeving. Uiteraard met instemming van onze cliënten en met inachtneming van de regels rondom privacy.

 

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers denken graag met u mee. U kunt informatie over ons hulpaanbod ook vinden in onze folders.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.