Kennismaken met Ingrid

Kennismaken met Ingrid

Kennismaken met Ingrid

Mag ik mij aan u/jou voorstellen. Mijn naam is Ingrid Kruik en ik ben sinds 1 januari meewerkend teamcoördinator/leidinggevende van IAH Veluwe. Oorspronkelijk was dit IAH Apeldoorn, maar omdat we breder gaan werken in de Veluwe hebben we de naam ‘IAH Apeldoorn e.o.’  veranderd naar ‘IAH Veluwe’.

Tegelijkertijd zijn we gaan werken in ons nieuwe kantoor in Harderwijk. IAH Veluwe heeft nu een kantoor in Apeldoorn én Harderwijk. Zelf woon ik in Ermelo, dat is naast Harderwijk. Ik heb een dochter van 8 jaar.

Mijn achtergrond is (recent) 12 jaar jeugdbescherming. Voor die tijd ben ik als teamcoördinator/leidinggevende werkende geweest bij de thuiszorg in Leiden (Florein) en Harderwijk (Icare). Van voor die periode neem ik veel ervaring mee vanuit diverse jeugdzorginstellingen van Oostvoorne tot Scheveningen.

In Oegstgeest heb ik een flink aantal jaren gewerkt in de jongerenpsychiatrie met dove/slechthorende kinderen. Dan klopt het dat ik de 50 jaar al gepasseerd ben.

Omdat de organisatie Agathos voor mij niet bekend was, ben ik nu op alle vlakken aan het inwerken. Het is fijn om een gedreven team hier te hebben met veel ervaring. Het is fijn dat de professionaliteit hier hoog is en de komende periode gaan we werken aan het uitbreiden van ons team zodat nog meer mensen gebruik kunnen maken van onze ambulante hulpverlening.

Ik geniet van de gesprekken, de cliëntcontacten en het vele regelwerk er omheen. Mogelijk gaan wij elkaar tegenkomen. Ik zie daar nu al naar uit.

Tot slot wil ik melden dat er voor mij een pracht uitdaging ligt bij Agathos, die God op een mooi moment op mijn pad heeft gebracht. Ik vertrouw er op dat Zijn leiding mij én het team helpt om er een mooie samenwerking van te maken en om een goed zorgproduct neer te zetten.

 

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 26 40 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.