Die lockdown was de druppel...

Jongere met koptelefoon

Die lockdown was de druppel...

“Wat ben ik blij als ze weer naar school mogen!” Dat heeft u misschien wel vaak gedacht en zelfs een paar keer hardop gezegd de afgelopen tijd. Ineens had u er een baan als leerkracht bij. Wellicht was er veel ruzie thuis, misschien nog meer dan normaal... Uw ene kind paste zich schijnbaar probleemloos aan de omstandigheden aan, terwijl het gedrag van de ander extra veel van u vroeg. Misschien had u al langer het gevoel dat er iets aan de hand was met uw kind, maar kon u het steeds weer zelf rondbreien. Misschien was de lockdown wel de druppel en bent u overbelast geraakt.

Agathos ambulante hulpverlening biedt u graag nieuw perspectief. De hulpverleners helpen u graag bij opvoedproblemen en het creëren van structuur in uw gezin. We bieden kortdurend hulp, maar kunnen ook intensieve begeleiding bieden en langer met u meelopen. De hulpverleners van Agathos hebben een christelijke levensovertuiging. Dat geeft een vertrouwd gevoel.

Op onze website onder ‘Hulp aan gezinnen’ kunt u lezen wat we voor u en uw gezin kunnen betekenen en hoe u zich kunt aanmelden.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 26 40 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.