Ouderkring Kind met Autisme

E-health toepassingen

Agathos zet e-health toepassingen zoals beeldbellen in voor de ambulante hulpverlening.

Bekijk het filmpje over e-health

Ouderkring Kind met Autisme

 

Ouderkring Kind met Autisme

 

Veel ouders met een kind met autisme zijn steeds op zoek naar een plan van aanpak in nieuwe situaties die ontstaan. Bij elke leeftijd, in elke levensfase ontstaan situaties waar ouders er even niet meer uit komen en hulp nodig hebben. Ouders hebben veel vragen, en ambulante hulpverlening kan helpend zijn. We hebben  echter ontdekt dat de diverse ouders die we ontmoeten  elkaar zouden kunnen helpen. Ouders die al langer onderweg zijn hebben vele zaken al overdacht, uitgevonden en uitgeprobeerd. Zij bezitten zelf veel kennis en zijn ervaringsdeskundig.

 

Agathos heeft nagedacht hoe zij gezinnen waarin autisme een rol speelt kan verbinden en begeleiden, zodat zij van elkaars ervaringen kunnen leren en met ondersteuning hun doelen kunnen bereiken.Zo is de Oudergroep Kind met Autisme ontstaan speciaal voor vaders en moeders.
De eerste groep is gestart en de ouders zeggen daarover: “Buitenstaanders begrijpen ons niet, in een oudergroep begrijpen wij elkaar wel!” , “Fijn dat er een plek is waar we andere ouders kunnen ontmoeten, we hebben zoveel vragen!” , “Na de bijeenkomst hebben we weer nieuwe energie om de puntjes op de i te zetten en dat is precies wat mijn kind nodig heeft”  en “De groep maakt me zelfverzekerder, als ik thuis kom ga ik de tips echt uitvoeren. Mijn zelfvertrouwen geeft mijn kind duidelijkheid.”

 

We hopen het nieuwe jaar ruimte te kunnen bieden aan een tweede groep!
Voor meer informatie kunt u bellen naar het nummer: 06-13110075

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.