Vacature Ambulant Hulpverlener EF5

Vacature Ambulant Hulpverlener EF5

Vacature Ambulant Hulpverlener EF5

 

Afdelingsinformatie

Lelie zorggroep biedt zorg- en hulpverlening aan iedereen die dat nodig heeft, in het grootste deel van Nederland. We bundelen de krachten van Agathos (thuiszorg en ambulante hulpverlening), Curadomi (thuiszorg) en Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn (verzorgingshuis en verpleeghuizen). Dagelijks bieden we met bijna 4.000 medewerkers en 800 vrijwilligers een compleet pakket aan zorg, ondersteuning en hulpverlening. In ons werk staat de zorg voor onze cliënten en hun mantelzorgers centraal. Dat doen we met hart en ziel, vanuit onze christelijke levensovertuiging.

Agathos zoekt voor Ef5 een:


Ambulant Hulpverlener

Plaats: Veenendaal



Dit is wat je gaat doen


Als Ambulant Hulpverlener ben je werkzaam binnen Ef5; een zelfstandig-begeleid wooninitiatief voor jongvolwassenen met autisme. Je geeft begeleiding aan het groepsproces; de maaltijd, koffie momenten e.d. Waar nodig is geef je individuele begeleiding.

De diensten zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 10:30 en van 16:00 tot 21:30. Twee keer in de maand is er een dienst op een zaterdag of zondag van 14:00 tot 16:00.Op dit moment zijn er openstaande diensten op dinsdag en donderdagochtend en zijn we op zoek naar iemand die individuele begeleiding kan bieden op woensdag. Verder is flexibiliteit van belang om in te kunnen springen waar nodig als het gaat om diensten en de individuele begeleiding.; het rooster wordt twee maanden van te voren vastgelegd, zodat je weet waar je aan toe bent. De hoeveelheid uren dat je gaat werken is in overleg.


 

Dit verwachten wij van jou

• Om voor deze functie in aanmerking te komen, ben je in het bezit van een HBO- diploma (SPH/MWD e.d) . Je hebt bij voorkeur ervaring en affiniteit met autisme.
• We verwachten van je dat je stevig in je schoenen staat en je duidelijk bent in communiceren.
• Je kunt zowel zelfstandig functioneren als in teamverband. Verder ben je integer, flexibel, betrouwbaar, oplettend en is humor belangrijk.
• Daarnaast vragen wij van je dat je lid bent van een van de reformatorische kerken. Zo kunnen wij de identiteit van onze organisatie waarborgen voor onze cliënten.

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Het opvragen van een referentie is een standaard onderdeel van onze selectieprocedure.


 

Dit mag je van ons verwachten

• Je werkt in een professioneel en gezellig team
• Er is ruimte voor eigen inbreng en ontwikkelingsmogelijkheden
• De mogelijkheid om werk en privé goed op elkaar af te stemmen
• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. De functie is ingedeeld in FWG 40.


 

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rianne Cornelisse, via 06-51887053 of via r.cornelisse@leliezorggroep.nl.

Sollicitaties zonder CV en motivatie worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze functie is ook intern uitgezet, interne kandidaten genieten voorrang.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.