Vacature voorzitter EF5

Vacature voorzitter EF5

Vacature voorzitter EF5

Vacature voorzitter EF5

Binnen onze regio bieden wij met een vast team van collega's begeleiding op EF5. Het is een christelijk wooninitiatief in Veenendaal-Oost, waar dertien (jong)volwassenen (18+) met een stoornis in het Autistisch Spectrum (ASS) wonen.

Voor de bewoners is het een fijne combinatie van zelfstandig en begeleid wonen. Elke bewoner heeft een eigen huur appartement met daarbij het prettige idee dat er tijdens gezette tijden iemand aanwezig is in het gemeenschappelijk appartement bij wie ze terecht kunnen voor bijvoorbeeld (hulp)vragen en het maken van een praatje. Tijdens de gemeenschappelijke begeleiding in de ochtend en de namiddag/avond zijn er momenten om samen te koken, te eten, koffie te drinken, een spelletje te spelen of een gezamenlijke activiteit te ondernemen.

De individuele begeleiding is erop gericht een zo zelfstandig mogelijk leven te realiseren in samenwerking met de medebewoners en het netwerk. Voor meer informatie zie: www.Ef5.nl.

Het wooninitiatief valt onder een stichting met een bestuur bestaande uit 4 personen: 2 onafhankelijke bestuursleden (voorzitter en secretaris) en 2 ouders van bewoners van EF5.

Tot de taken van het bestuur behoren: Halfjaarlijks overleg met begeleiding, ouders en bewoners, selectie nieuwe bewoners, Overleg met gemeente, Patrimonium woningstichting zorginstellingen (waaronder Agathos) en andere soortgelijke woonvormen.

Het bestuur is per direct op zoek naar een nieuwe voorzitter.

 Functieprofiel:

· Ervaring met overlegstructuren.

· Communicatief sterk

· Gaat voor een open communicatie richting alle partijen

· Boegbeeld van EF5, kan haar vertegenwoordigen in diverse overleggen.

· Gemakkelijk benaderbaar

· Behorend tot een Protestants Christelijk Kerkgenootschap.

· Het is een pré als er affiniteit is met begeleid wonen en feeling in het omgaan met autisme.

· Incidenteel ook overdag beschikbaar.

· Tijdsbeslag; een indicatie: 4 bestuursvergaderingen per jaar, maandelijks overleg met zorginstelling en/of andere instanties.

 Je ontvangt hiervoor een onkostenvergoeding.

Sollicitaties te richten aan de secretaris, via email: info@ef5.nl

Voor nadere informatie: Dini Lambers, tel.nr. 06-33 88 67 21.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.