Ons hulpaanbod | Agathos hulpverlening

verwijzers

Ons hulpaanbod

Zoekt u of zoek jij ondersteuning of begeleiding als je 't zelf even niet meer weet? Agathos hulpverlening biedt in Tholen, Hoeksche Waard, Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland hulp aan kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen.

Wij bieden intensieve hulpverlening die bestaat uit begeleiding, ontwikkelen van vaardigheden, inzicht geven in eigen problematiek, opvoedondersteuning en andere vormen van ondersteuning en begeleiding. De begeleiding varieert van een 'steuntje in de rug' tot een intensief hulpverleningstraject. Ons uitgangspunt is altijd uw situatie en de mogelijkheden en vaardigheden die u hebt.

Wij geloven in de meerwaarde van een brede aanpak. We combineren onze professionele hulpverlening dan ook graag met inzet van mantelzorgers, familie en vrijwilligers uit de (kerkelijke) omgeving. Uiteraard met instemming van onze cliënten en met in achtneming van de regels rondom privacy.

Als veel hulpverleners samenwerken met een gezin, kan het soms moeilijk zijn om het overzicht te bewaren en te zorgen dat iedereen goed samenwerkt. Daarom biedt Agathos ook de mogelijkheid van het inzetten van een casusregisseur. De casusregisseur van Agathos is dan de contactpersoon voor het gezin en is steeds degene die met het gezin en de hulpverlening communiceert. 

Verder bieden wij ook ondersteuning aan partners of ex-partners die verliezen hebben geleden. Waarbij kinderen betrokken zijn die hierdoor geremd worden in hun ontwikkeling. Dit doen we in de vorm van de Schipaanpak. Hierbij word gekeken met (ex)partners hoe zij hun ouderrol weer uit kunnen voeren nadat zij de Schipaanpak hebben doorlopen. Zie www.schipaanpak.com.

voor tel info aanmeldcoördinator A Harmsen 0613245288

voor info kunt ook mailen naar schip@leliezorggroep.nl

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.