Contact | Agathos hulpverlening

eHealth toepassingen

Agathos zet eHealth toepassingen zoals beeldbellen in voor de ambulante hulpverlening.

Bekijk het filmpje over eHealth

Contact

Welkom bij de ambulante hulpverlening van Agathos!

Met al uw vragen over begeleiding, opvoeding en opgroeien kunt u bij ons terecht. We bieden hulp aan jeugdigen, volwassenen en ouderen. Per regio verschilt het hulpaanbod; dit staat aangegeven op de website van de regio zelf. Heeft u vragen over ons hulpaanbod, beschikkingen of andere vragen, dan horen wij dat graag. In het overzicht hieronder kunt u doorklikken naar de gewenste regio; hier vindt u de contactgegevens van de aanmeldcoördinator(en).

Beschikking en financiering

Om hulp van ons te krijgen heeft u een beschikking nodig van de gemeente via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (volwassenen) of de Jeugdwet (jeugdigen). U kunt hierover contact opnemen met de gemeente. Het is wel noodzakelijk dat Agathos een contract heeft met uw gemeente. In het overzicht contracten kunt u controleren of dit het geval is. Daarnaast werken wij ook op basis van een PGB of een particuliere overeenkomst.

Bij een beschikking voor jeugdigen zijn er voor u geen kosten aan de hulpverlening verbonden. Bij een beschikking voor volwassenen wordt in de meeste gemeenten een eigen bijdrage gevraagd. Op www.hetcak.nl kunt u hierover meer lezen.

Aanmelden

Als hulpvrager of als verwijzer kunt u zich bij ons aanmelden. Vul hiervoor het aanmeldformulier in of neem telefonisch contact op. Het aanmeldformulier en de contactgegevens vindt u door hieronder op de link van uw regio te klikken. Voor huisartsen is het ook mogelijk aan te melden via Zorgdomein. Selecteer bij Zorgdomein Lelie Zorggroep of Agathos.

Agathos hulpverlening is actief met 12 teams verspreid door Nederland. Hieronder vindt u een overzicht van de teams. U kunt ook het kaartje onderaan de pagina raadplegen om te zien waar wij hulp verlenen.

Team Veluwe
Team Bevelanden
Team Capelle aan den IJssel
Team Drechtsteden
Team De Eilanden
Team Gouda
Team Hardinxveld-Giessendam
Team Kampen e.o.
Team Midden-Nederland
Team Rijssen
Team Rotterdam
Team Walcheren

Nieuwsbrief

Vier keer per jaar versturen wij een nieuwsbrief over onze activiteiten en ontwikkelingen binnen regio Groene Hart. Wilt u op de hoogte blijven van dit nieuws? Meld u aan.

Bankgegevens

Lelie zorggroep verzorgt de financiële afwikkeling van de divisies Agathos, Curadomi en Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn met de daarbij behorende locaties.

Stichting Lelie Zorggroep
Bankrekening: NL02 RABO 0364 6931 50
KvK nummer: 24486069
BTW nummer: 823196860B.01

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.