Ons hulpaanbod | Agathos hulpverlening

Hanneke en Sander taart

Ons hulpaanbod

Zoekt u of zoek jij ondersteuning of begeleiding als je 't zelf even niet meer weet? Agathos hulpverlening biedt hulp aan kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen.

Wij bieden intensieve hulpverlening die bestaat uit begeleiding, ontwikkelen van vaardigheden, inzicht geven in eigen problematiek, opvoedondersteuning en andere vormen van ondersteuning en begeleiding. De begeleiding varieert van een 'steuntje in de rug' tot een intensief hulpverleningstraject. Ons uitgangspunt is altijd uw situatie en de mogelijkheden en vaardigheden die u hebt.

Wij geloven in de meerwaarde van een brede aanpak. We combineren onze professionele hulpverlening dan ook graag met inzet van mantelzorgers, familie en vrijwilligers uit de (kerkelijke) omgeving. Uiteraard met instemming van onze cliënten en met in achtneming van de regels rondom privacy.

Bekijk hier de exclusiecriteria van onze hulpverlening. 

Werkwijze

Onze hulpverleners werken volgens een vaste werkwijze die op elke hulpvraag kan worden toegepast. Zo behouden wij onze hoge kwaliteit van hulpverlening en weten onze cliënten precies waar ze aan toe zijn en wat ze kunnen verwachten. In deze infographic laten we meer zien over onze werkwijze.

E-health

Het gebruik van technologie is in ons leven niet meer weg te denken. Binnen de ambulante hulpverlening zijn mede door de coronacrisis de projecten rondom e-health in een stroomversnelling gekomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van beeldbellen en de inzet van online hulpverlening modules (via NewHealth). Hoog tijd om met elkaar vast te stellen wat wij onder e-health verstaan, welke uitgangspunten wij hierbij hanteren en bij welke doelgroep e-health passend is. Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor een filmpje over onze e-health toepassingen.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers denken graag met u mee. U kunt informatie over ons hulpaanbod ook vinden in onze folders: Agathos hulpverlening, Hulp op school en Kortdurende hulpverlening.

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.