Over ons | Agathos hulpverlening

Iah-dag

Over ons

Agathos biedt intensieve ambulante hulpverlening aan kinderen, jongeren en volwassenen. Zoals het woord "ambulant" al aangeeft, komen wij naar u toe. Wij bieden de hulpverlening bij u thuis. Tijdens het intakegesprek zullen we uw hulpvraag bespreken en krijgt u uitleg over de mogelijkheden van hulpverlening. 

Wij werken met deskundige hulpverleners die zich dagelijks inzetten voor het vergroten van de zelfredzaamheid van hun cliënten. Hierbij betrekken zij zoveel als mogelijk het sociale netwerk en werken ze samen met andere betrokken partijen.

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk dit animatiefilmpje over onze nieuwe speerpunten:

Bekijk hier de exclusiecriteria van onze hulpverlening.

Cliënt centraal 

Bij ons staat het welzijn van de cliënt voorop. Er is aandacht, tijd en zorg voor de cliënt binnen de mogelijkheden die de indicatie biedt. We stimuleren de cliënt om actief mee te denken en mee te werken bij het opstellen en uitvoeren van het hulpverleningsplan. Uiteraard gaan we professioneel om met de vertrouwelijke gegevens van de cliënt. 

Hulpverleners

Onze hulpverleners hebben een professionele werkhouding. Zij stellen zich vriendelijk en geduldig op. Zij hebben oog voor de cliënt als gehele persoon: voor zijn geloofsovertuiging, thuissituatie, ziektebeleving en hulpverleningsgeschiedenis. Wij besteden veel aandacht aan het bijscholen en opleiden van onze zorgverleners. Zij zijn zelf verantwoordelijk voor het professioneel en goed uitvoeren van hun werk en krijgen daarin goede begeleiding.

Waardeert u onze zorg en het christelijke karakter daarvan? Vertel uw ervaringen op www.ikzoekchristelijkehulp.nl.

Meer over Agathos

Agathos is een christelijke organisatie op reformatorische grondslag. Ons dienstenaanbod is breed, van hulp bij het huishouden tot intensieve ambulante gezinsbegeleiding. Wij werken van Zeeland tot op de Veluwe. Agathos bestaat al ruim 40 jaar. Iedereen die zorg nodig heeft is bij ons van harte welkom, ongeacht levensovertuiging. Onze deskundige betrokken zorg- en hulpverleners staan voor u klaar. Agathos hulpverlening is actief met 12 teams, verspreid door Nederland. Bekijk het overzicht van alle teams.

Agathos Hulpverlening behoort samen met Agathos Thuiszorg, Curadomi en Lelie zorggroep wonen zorg en welzijn tot Lelie zorggroep.

 

 

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.