Ons team | Agathos hulpverlening

teamfoto 2022

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste en deskundige hulpverleners die graag klaarstaan voor de medemens. Gods liefde voor de medemens is onze drijfveer en dit willen we door middel van ons werk doorgeven aan onze naasten. Wij bieden hulpverlening in gemeente Krimpenerwaard (Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Gouderak, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Lageweg, Lekkerkerk, Opperduit, Ouderkerk aan den IJssel, Schoonhoven, Schuwacht, Stolwijk, Vlist en Willige Langerak).

We zijn betrokken, oplossingsgericht, betrouwbaar, hanteren een open communicatie en zijn bereid om samen te werken met andere organisaties of met het netwerk van de cliënt. Onze medewerkers zijn gedreven om cliënten op de juiste manier te begeleiden. Binnen ons team is er veel ervaring opgebouwd in verschillende vakgebieden zoals: geweldloos verzet, intensieve ambulante hulpverlening, pedagogiek en autismebegeleiding. 'Kan niet' komt niet in ons woordenboek voor, we proberen altijd te zoeken naar manieren waarop het wel kan!

Team Krimpenerwaard bestaat uit ervaren ambulant begeleiders die met een brede doelgroep werken (zowel kinderen als jongeren als volwassen). Daarnaast beschikken onze teams over een aantal ambulant jeugdhulpverleners die zich voornamelijk richten op het bieden van hulp in complexe jeugdcasuïstiek.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.