Hulp aan kinderen

E-health toepassingen

Agathos zet e-health toepassingen zoals beeldbellen in voor de ambulante hulpverlening.

Bekijk het filmpje over e-health

Hulp aan kinderen

‘Ik heb nooit geweten dat zorgen om je kind je zo in beslag kunnen nemen.’

Een verzuchting die veel ouders herkennen. Als het met je kind niet goed gaat, kun je je als ouders heel machteloos voelen. Je haalt je van alles in je hoofd, loopt op je tenen en door de opmerkingen en adviezen van mensen in je omgeving ga je ook nog heel erg aan jezelf twijfelen. Doe ik het wel goed?

Jouw kind is uniek

Elk kind gedraagt zich op een manier die bij hem of haar hoort. Het ene kind is spontaan en open, heeft altijd vriendjes om zich heen, het andere kind is meer op zichzelf. De één is gauw bang, terwijl de ander op alles afstapt. Over het algemeen lukt het je als ouder wel om met deze verschillen om te gaan. Anders wordt het wanneer het gedrag van je kind zo opvallend is dat je je afvraagt of het nog wel normaal is.

Steuntje in de rug

Soms hebben de problemen een duidelijke oorzaak en gaan ze vanzelf weer over. Bijvoorbeeld rondom een verhuizing, een nieuwe school, of andere veranderingen in het leven van het kind. In zo’n periode kan je je als ouder wel onzeker voelen: doen we het wel goed? Je kunt dan best een steuntje in de rug gebruiken. Vaak zijn een paar gesprekken met een deskundige al voldoende om weer verder te kunnen.

Professionele hulp bij problemen

Blijven problemen langere tijd bestaan, is uw kind bekend met psychische problematiek of heeft het kind lichamelijke klachten waar geen medische oorzaak voor gevonden wordt, dan is het belangrijk om samen met een deskundige te kijken wat er met je kind aan de hand is. Als je snapt waar het gedrag vandaan komt, kun je er meestal beter mee omgaan.

Krimpenerwaard

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.