eHealth bij Agathos

eHealth bij Agathos

eHealth bij Agathos

eHealth, ook wel online hulp genoemd, is een vorm van hulpverlening waarbij cliënten en/of hun naasten via ICT – toepassingen, informatie, advies of ondersteuning krijgen om aan hun doelen te werken.

Onder eHealth verstaan wij het gebruik van online hulpverleningsmodules (MIRRO), beeldbellen, apps en overige online middelen. Om kwaliteit te kunnen bieden zijn alle Ambulant Hulpverleners van Agathos getraind in het gebruik van MIRRO en beeldbellen.

Door middel van het gebruik van eHealth bij Agathos krijgen cliënten de mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen. In onze hulpverlening staat de regie van de cliënt centraal en eHealth bevordert de eigen regie en de mate van zelfstandigheid van de hulpvrager.

Het aanbieden van eHealth is maatwerk. De Ambulant Hulpverleners onderzoeken of eHealth passend is in de situatie van de hulpvrager. eHealth wordt onder andere ingezet wanneer extra zorg nodig is of in het afbouwen van de hulpverlening. eHealth is in principe niet aan plaats of tijd gebonden, wat het erg gebruiksvriendelijk maakt.

Bij en met eHealth zijn de Ambulant Hulpverleners van Agathos ‘liefdevol, verbindend, daadkrachtig en dichtbij. 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.