Nieuwe collega: Renske Eerland

E-health toepassingen

Agathos zet e-health toepassingen zoals beeldbellen in voor de ambulante hulpverlening.

Bekijk het filmpje over e-health

Nieuwe collega: Renske Eerland

Sinds december 2019 is team Tholen-Hoeksche Waard uitgebreid met collega Renske Eerland. Van harte welkom in ons team! Hieronder stelt Renske zich voor:

 

Hoi allemaal,

Mijn naam is Renske Eerland-Duyster. Sinds 1 december 2019 ben ik werkzaam bij Agathos in team Tholen-Hoeksche waard. Ik ben 23 jaar, getrouwd en ik woon in het prachtige stadje Tholen. In juni 2019 ben ik afgestudeerd als Social Worker. Voor mij dus een eerste stap in het werkende leven! Spannend, maar ik heb ook ontzettend veel zin om deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Het werken met kinderen en jongeren heeft mij altijd aangesproken en sinds mijn stage heb ik ook steeds meer interesse ontwikkeld in het werken met gezinnen. Belangrijk hierbij vind ik om oog te hebben voor alle individuele gezinsleden.

Het mooie aan dit werk is dat ik het vertrouwen krijg van mensen om mee te lopen in een deel van hun leven en hen hierbij te ondersteunen waar mogelijk. Ook vanuit mijn christen-zijn vind ik dit een belangrijke opdracht; naast iemand staan, en er zijn voor en bij deze persoon.

Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag!

Een hartelijke groet!

Renske Eerland-Duyster

 

 

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.