Logeerhuis

E-health toepassingen

Agathos zet e-health toepassingen zoals beeldbellen in voor de ambulante hulpverlening.

Bekijk het filmpje over e-health

Logeerhuis

Soms gaat het thuis niet meer. De problemen van kinderen/jongeren leggen zo veel druk op de gezinssituatie dat de situatie nijpend wordt. Opvoeders zijn op en weten niet meer hoe ze verder kunnen, maar willen wel graag dat hun kind thuis kan blijven wonen.

Om er voor te zorgen dat de jeugdige nu en in de toekomst thuis kan blijven wonen, is er De Break. De jeugdige kan één of meerdere nachten logeren in het logeerhuis in Sliedrecht of Nieuwerkerk aan den IJssel. In het logeerhuis werken medewerkers vanuit verschillende zorgorganisaties, waaronder Agathos hulpverlening, samen. Daarnaast werken individuele begeleiders of behandelaren van verschillende organisaties nauw samen als er andere ondersteuning nodig is. We gaan er simpelweg voor om, samen met de jeugdige en de opvoeders, een oplossing te vinden die er toe leidt dat de druk van de ketel gaat en thuis wonen (weer) mogelijk wordt. Deze oplossing kan bestaan uit ondersteuning in de thuissituatie, het bieden van een tijdelijke logeerplek, begeleiding op school of ergens anders of behandeling. En uiteraard is een combinatie van één van deze vormen van ondersteuning ook mogelijk. Anders gezegd: we doen gewoon wat nodig is en denken in mogelijkheden.

De Break richt zich op jeugdigen onder de 18 jaar met psychische problemen, gedragsproblematiek en/of een licht verstandelijke beperking.

Twee locaties:

  • De Break Zuid-Holland-Zuid | locatie Sliedrecht
  • De Break Midden-Holland | locatie Nieuwerkerk aan den IJssel

Hulp nodig? Dreigt thuis wonen voor jou als jongere of voor jouw zoon of dochter niet langer mogelijk te zijn? Neem contact op met De Break en informeer naar de mogelijkheden.

 

Drechtsteden

Kerkbuurt 118, 3361 BL Sliedrecht

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.