Nieuw kantoor in Stolwijk!

Nieuw kantoor in Stolwijk!

Nieuw kantoor in Stolwijk!

Dinsdag 7 maart 2023 was een feestelijke dag voor Agathos hulpverlening team Krimpenerwaard. Ze openden een nieuw kantoor in Stolwijk. De collega's van het team en verschillende genodigden waren aanwezig bij dit blije moment.

Emelia van de Voorde (regiomanager Lelie zorggroep): "Team Capelle a/d IJssel is vorig jaar gesplitst door enorme groei in het team en het werkgebied. Team Krimpenerwaard is op die manier ontstaan en was al geruime tijd op zoek naar een eigen uitvalsbasis in gemeente Krimpenerwaard. Die plek hebben we nu gevonden. We zijn ontzettend blij met dit nieuwe kantoor in Stolwijk!"

Onder luid gejuich knipte teamcoördinator Gerdien Vente het lint door. Daarmee was de opening van het nieuwe kantoor een feit. Onder het genot van een hapje en drankje kon iedereen de ruimte bezichtigen. Een gezellig samenzijn met elkaar!

Het kantoor bevindt zich op een centrale plek in gemeente Krimpenerwaard. Een goed bereikbare locatie, waardoor collega's voor of na een bezoek aan cliënten makkelijk kunnen doorrijden naar kantoor om de administratie te doen of elkaar te ontmoeten voor bijv. overleggen of intervisies.

Nieuw adres Agathos hulpverlening Krimpenerwaard:
Nijverheidsweg 5
2821 AT Stolwijk

Bekijk de teampagina van Agathos hulpverlening team Krimpenerwaard via: www.agathos-hulpverlening.nl/krimpenerwaard.

  

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.