Ons team | Agathos hulpverlening

IAH De Parel
IAH De Parel 2

Ons team

Welkom. Graag stellen wij ons aan u voor!  Wij zijn professionele HBO/HBO+ geschoolde medewerkers. Ons team kan men typeren als enthousiast, gedreven, bewogen en betrokken.

De cliënt staat bij ons centraal.  Wij vinden het belangrijk om naast onze medemens te staan en hen met respect te behandelen. Ons streven is dat de cliënt zoveel mogelijk de regie houdt over zijn/haar leven.

In ons team heeft ieder eigen kwaliteiten en deskundigheid. We begeleiden mensen met diverse problematieken op verschillende levensgebieden. Door middel van overleg, coaching en intervisie maken we gebruik van elkaars kennis, om op die manier de cliënt zo goed mogelijk te begeleiden. Vanuit onze christelijke overtuiging vinden we het waardevol om onze medemens te begeleiden in moeilijke perioden van het leven.

De ervaring van.....

"Hamdia (Syrische vluchteling): In Syrië had ik mijn vrienden en familie die mij hielpen en adviezen gaven bij de opvoeding. Hier heb ik niemand en voel ik me erg alleen. Nu is de hulpverlener voor mij als mijn ‘zus’ aan wie ik mijn verhaal kan doen. Ze geeft mij goede tips en adviezen die ik kan toepassen. Het zijn andere tips vanwege een andere cultuur, maar ik denk: laat ik ze proberen en voor mij werken ze! Nu vertel ik deze tips door aan mijn familie en vriendinnen in Syrië en de andere vrouwen hier op het AZC."

Nieuws

Terugblik op inspiratiedag hulpverleners Agathos

Lees verder

Hulp met liefde en lef begint bij de leefwereld van de cliënt

Lees verder

Blad vol waardering: over werken in de zorg en hulpverlening

Lees verder

Bekijk al het nieuws

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.