webinar | Agathos hulpverlening

Webinar WvdO 2021

Webinar: Opvoeden vanuit verbinding met je kind

In de Week van de Opvoeding organiseerden we op maandagavond 4 oktober vanuit Agathos hulpverlening een webinar over het thema: opvoeden vanuit verbinding met je kind. Tijdens dit webinar gaven hulpverleners Petra Smit en Femke Wassink ouders handvatten mee over het doelbewust verbinding maken met hun kinderen om een veilig klimaat voor groei en ontwikkeling te realiseren.

Webinar terugkijken 

Het webinar werd goed bezocht en bleek een succes! Het was een inspirerende sessie waarin ouders en anderen hun vragen en tips met elkaar deelden. De sprekers gaven uitleg over het gebruik van relatiegebaren en liefdestalen en deelden praktische handvatten om op te voeden vanuit liefde en verbinding.

Heb je het webinar gemist en wil je het nog graag terugkijken? Dat kan via deze link of klik op de video hieronder.

Agathos hulpverlening, Agathos thuiszorg, Curadomi thuiszorg en Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn maken deel uit van Lelie zorggroep. Lelie zorggroep biedt zorg- en hulpverlening aan iedereen die dat nodig heeft. Dagelijks werken we, vanuit christelijke uitgangspunten, met veel gemotiveerde medewerkers aan Zorg Thuis, Zorg in onze huizen en Hulpverlening.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.