Lotgenotencontact Rouw voor weduwen / weduwnaren

Lotgenotencontact Rouw voor weduwen / weduwnaren

Lotgenotencontact Rouw voor weduwen / weduwnaren

Het verlies van een partner is zeer ingrijpend. Je leven staat op zijn kop. Contact met lotgenoten kan dan steunend zijn. Sinds kort kunnen mensen die een partner zijn verloren, deelnemen aan lotengenotencontact via Whatsapp, een laagdrempelige en flexibele manier van lotgenotencontact. Mensen die hun partner zijn verloren kunnen hier in contact komen met andere vrouwen of mannen die hun partner hebben verloren. Wie rouwt, doet dat op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Maar iedereen heeft te maken met verdriet en praktische vragen. De herkenning, erkenning en steun die juist lotgenoten elkaar kunnen geven, helpen je stap voor stap de weg vooruit te vinden.

Deelnemers van de eerste groep ervaren het contact via Whatsapp als positief en steunend: ‘Fijn dat er een plek is waar we onze vragen kunnen delen’. ‘Na whatsappcontact hebben we weer nieuwe energie’. ‘Het is zo ongedwongen, een paar dagen geen zin om te appen, geen probleem’.

Een whatsapp groep bestaat uit 4 – 8 lotgenoten. De whatsapp-groepen worden door Agathos hulpverlening gefaciliteerd. Dat wil zeggen dat Agathos deelnemers bij elkaar brengt, vanaf dat moment draait de whatsapp-groep zelfstandig verder.

Meer informatie over het Lotgenotencontact Rouw via Whatsapp is hier te vinden.

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.