Psychisch

eHealth toepassingen

Agathos zet eHealth toepassingen zoals beeldbellen in voor de ambulante hulpverlening.

Bekijk het filmpje over eHealth

Werkboek eenzaamheid
Agathos hulpverlening

Agathos hulpverlening

Agathos helpt jongeren, kinderen, volwassenen en gezinnen die vast (dreigen te) lopen. Hulp en begeleiding die bij u past!

Psychisch

Angst

U ziet meer dan nodig is tegen dingen op, u heeft last van faalangst, u maakt zicht vaak zorgen over dingen of hebt veel nare dromen. U piekert en kan makkelijk in paniek raken terwijl er geen echte aanleiding voor is. U kunt leren om met uw angsten om te gaan.

Stemmingswisselingen

Het kan ook zo zijn dat u zich het grootste deel van de tijd somber en lusteloos voelt, u piekert veel, u voelt zich minderwaardig, u bent moe, u denkt dat het leven voor u geen zin heeft, u bent snel geïrriteerd of boos. U hebt last van een slecht humeur.

Handvatten bij een diagnose: psycho-educatie

U heeft na een psychologisch onderzoek een diagnose gekregen, bijvoorbeeld: autisme, ADHD of een andere diagnose. Het kan tijd kosten om dit te accepteren. Het kan ook vragen opleveren van uzelf of van uw omgeving: hoe gaan we hier goed mee om?

Passende hulpverlening

Agathos heeft professionele hulpverleners die u kunnen begeleiden in het omgaan met uw psychische problemen. U leert praktische vaardigheden en u krijgt informatie over de achtergrond hiervan. We begeleiden u en uw gezinsleden bij het uitvoeren van allerlei dagelijkse taken. Agathos biedt hulp op diverse locaties in Nederland. Zoek op het onderstaande kaartje een locatie bij u in de buurt en meld u aan voor hulp.

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.