Psychisch

Psychisch beeld

Psychisch

Angst

U ziet meer dan nodig is tegen dingen op, u heeft last van faalangst, u maakt zicht vaak zorgen over dingen of hebt veel nare dromen. U piekert en kan makkelijk in paniek raken terwijl er geen echte aanleiding voor is. U kunt leren om met uw angsten om te gaan.

Stemmingswisselingen

Het kan ook zo zijn dat u zich het grootste deel van de tijd somber en lusteloos voelt, u piekert veel, u voelt zich minderwaardig, u bent moe, u denkt dat het leven voor u geen zin heeft, u bent snel geïrriteerd of boos. U hebt last van een slecht humeur.

Handvatten bij een diagnose: psycho-educatie

U heeft na een psychologisch onderzoek een diagnose gekregen, bijvoorbeeld: autisme, ADHD of een andere diagnose. Het kan tijd kosten om dit te accepteren. Het kan ook vragen opleveren van uzelf of van uw omgeving: hoe gaan we hier goed mee om?

Passende hulpverlening

Agathos heeft professionele hulpverleners die u kunnen begeleiden in het omgaan met uw psychische problemen. U leert praktische vaardigheden en u krijgt informatie over de achtergrond hiervan. We begeleiden u en uw gezinsleden bij het uitvoeren van allerlei dagelijkse taken. Agathos biedt hulp op diverse locaties in Nederland. Zoek op het onderstaande kaartje een locatie bij u in de buurt en meld u aan voor hulp.

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.