Gedrag

begeleider en jongere

Gedrag

Je overtreedt vaak de regels en je spijbelt veel. Je eet meer dan goed voor je is of juist te weinig. Je bent driftig, je maakt ruzie met volwassenen, je liegt. Je bent druk of impulsief. Het is goed dat je leert begrijpen waar je problemen vandaan komen en wanneer ze ontstaan. Dan kun je leren om er anders mee om te gaan.

ADHD

Er is bij jou een diagnose vastgesteld, zoals bijvoorbeeld ADHD. Je merkt zelf ook dat je hierdoor soms tegen verschillende dingen aanloopt. Je bent bijvoorbeeld druk of je hebt nogal eens ruzie met leeftijdgenoten. Je begrijpt ze niet altijd en daardoor kan je je ook eenzaam voelen.

Je omgeving begrijpt je hierdoor niet altijd en het is lastig voor je om hulp te vragen of om hiermee om te gaan. Dit kan je echt leren. Je ouders en andere mensen uit je omgeving trouwens ook!

Passende hulpverlening

Maak jij je zorgen of wilt u als ouders ondersteuning? Agathos biedt hulp op diverse locaties in Nederland. Zoek op het onderstaande kaartje een locatie bij jou / u in de buurt en meld je aan voor hulp.

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.